Logo Lij64
Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie
Stichting Lijn64

Webdesign Geldrop - Werkwijze Lijn64

De Lijn64 Geldrop webdesign groep streeft ernaar u een kwalitatief hoogstaande website te leveren. Een website die niet alleen aan de huidig geldende webstandaarden voldoet, maar tevens ook naar behoren scoort in Google zodat u niet de enige bent die straks uw nieuwe website zal bewonderen.

Wanneer u hebt besloten door Lijn64 Geldrop een geheel nieuwe website te laten maken nodigen we u eerst uit voor een intakegesprek.

Het is van belang dat u uw wensen en ideeën wat betreft de nieuw te maken website zo uitvoerig mogelijk aan ons kenbaar maakt. Als hulpmiddel hierbij willen we, tijdens ons eerste gesprek met u, een kleine checklist gebruiken. We bespreken dan samen met u alle punten en vullen de lijst in zodat we een goede indicatie hebben van uw wensen. Tevens kunnen we u dan meteen zeggen wat wel, en wat niet tot de mogelijkheden behoort.

Het bouwen van uw nieuwe website

Tijdens het bouwen van de website zult u de benodigde plaatjes en teksten zelf aan moeten leveren. De voortgang van de site kunt u online volgen middels een link naar ons domein. Als de site klaar is en door u goedgekeurd regelen we de verhuizing of aanvraag van uw domein en wordt hij naar uw webruimte verzet.

Reeds voltooide websites.

Voor meer uitleg over wat wel en wat niet tot de mogelijkheden behoort lees de Webdesign FAQ of neem contact met ons op.