Logo Lij64
Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie
Stichting Lijn64

Computer & Laptop Reparatie - Lijn64 Geldrop

Wilt u uw computer ter reparatie aanbieden, een computer upgrade, een herinstallatie van het besturingssysteem of weet u zelf ook niet meer waarom uw PC nu weer nukken heeft? Meld u dan aan voor een computer reparatie bij Lijn64. We zijn gevestigd in Geldrop (Heuvel 28) en willen er graag zorg voor dragen dat uw computer weer tip top in orde komt.

Werkwijze computer reparatie

Om u de best mogelijke service te kunnen verlenen hebben we besloten geen computers aan huis te repareren. Het grote voordeel hiervan is dat, indien nodig, we makkelijker andere medewerkers kunnen raadplegen en overleggen over het computerprobleem. Twee of drie mensen weten immers altijd meer dan één. Na het maken van een afspraak is het voor u dus zaak uw computer los te koppelen en mee te nemen naar de Lijn64-balie. Aan de balie doen we een korte diagnose en bespreken dan met u wat ons de beste oplossing lijkt en wat dit ongeveer gaat kosten. We nemen de PC of laptop dan in en nemen contact met u op zodra deze klaar is.

Omdat Lijn64 een organisatie met maatschappelijke en sociale doelstelling is en we de werkdruk laag proberen te houden, kunnen we geen exacte tijdsduur aangeven waarbinnen een klus klaar is. Wel zullen we er alles aan doen een computer reparatie zo snel mogelijk klaar te krijgen. Vaak kunnen we wel een inschatting van de tijdsduur aangeven nadat we de pc gediagnosticeerd hebben.

Boven de 35 euro nemen wij altijd contact met u op voordat wij tot reparatie overgaan.


 

PC Stofvrij maken (Voor)

Computer Schoonmaken Voor   

PC Stofvrij maken (Na)

Computer Schoonmaken na