Logo Lij64
Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie Lijn64 Computer Reparatie
Stichting Lijn64

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Bij Lijn64 hebben we een vaste dagplanning. In de ochtend wordt er om 10:00 uur verzameld in de centrale ruimte. Daar wordt een kop koffie of thee gedronken, de dag doorgesproken en afspraken gemaakt. Daarna gaan de verschillende deelnemers aan de slag met hun activiteit. De begeleiders bieden ondersteuning, zoals dat is afgesproken. Om 12:15 uur wordt er gezamenlijk geluncht. Om 13:15 uur worden de werkzaamheden hervat. Om 15:00 uur  is er een koffie- en theepauze en wordt er een afsluit-plan gemaakt. Vanaf 15:30 uur kunnen de deelnemers hun dag afsluiten met hun begeleider. Om 16:00 uur gaan de deelnemers naar huis. Het is mogelijk om een gedeelte van de dag deel te nemen ipv een hele dag, hierover kunnen individuele afspraken gemaakt worden met de begeleiders.

De verschillende projecten vinden op vaste dagen en tijdstippen plaats. Deelnemers kunnen er dus voor kiezen om deel te nemen aan een bepaald project.